Battalgazi Görme Engelliler İlkokulu

WEB https://battalgazigormeilk.meb.k12.tr
Adres : ALACAKAPI MAH. ZİRAAT MESLEK LİSESİ SK. GÖRME ENGELLİLER İLKOKULU BLOK NO 24 İÇ KAPI NO 11 BATTALGAZİ / MALATYA
VİZYON : Görme engelli öğrencilerimizin hayatın her alanında herkesle eşit koşullarda tüm hizmetlere erişebildiği bireyler olarak toplumsal yaşama katılımlarını sağlamaktır.
MİSYON : Görme engelli öğrencilerimizin özel ihtiyaçları dikkate alınıp eğitim teknolojilerinden yararlanarak çalışmalar yapan, ulusal ve uluslararası projeler üreten, yenilikçi yaklaşımları ortaya koyan anlayışla öğrencilerimizin eğitim hizmetlerinden en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR : eTwinning Kalite Etiketi "Masalım Var Dinlersen" Özel Jüri Ödülü

Saatler : 09.00-14.40
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulumuz öğrencileri servis ile taşınmaktadır.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 14 km, ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz ulusal ve uluslararası eTwinning projelerine aktif katılım sağlamaktadır.